041povestea1care reda1
02tratamenteprofesioniste
06standarde
071MEDIC SPECsilviaechipa
programri3PROGRAMRI 011phone 46

Ortodontie Miercurea Ciuc

Ma numesc Silvia Borta si sunt medic specialist in ortodontie. Specialitatea si placerea mea este de a reda zambetul celor din jur.

Evolutie

Din dorinta de a satisface cele mai exigente cerinte din domeniul ortodontic, incercam sa ne dezvoltam periodic si sa imbunatatim serviciile.

Unde ne gasesti?

Dr. Borta Silvia, Miercurea Ciuc, Str. Bólyai, Nr.5, Jud. Harghita, Romania, Tel./Fax: +40 266/311.111, Email: programari@silviaortodont.ro

TRATARE COMPLETA A ORICAROR PROBLEME ORTODONTICE

Atunci cand intalnesti medici stomatologi simpatici si profesionisti in acelasi timp, nimeni si nimic nu te mai poate opri sa zambesti.

Kay Daigle

In clinica Ecadent am scapat in primul rand de frica de stomatolog, am inteles pentru prima data ca preventia este vitala si ca vizita la dentist poate fi placuta si chiar asteptata.

Servicii si oameni de calitate, un loc unde frica de dentist este inlocuita cu bucuria de a fi sanatos! Recomand Clinica Ecadent si serviciile!

Multumiri din suflet pt tratamentul primit pana acum! Au fost serviciile la cel mai inalt nivel de confort si siguranta pe care le-am primit. O atmosfera calda si primitoare, cu o sincera grija pentru a ma multumi, asta am simtit!

SERVICII ORTODONTICE MIERCUREA CIUC

ORTODONTIE